AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Litouwen gunt LOT route tussen Vilnius en Londen

LOT Polish Airlines heeft van de Litouwse overheid de gunning gekregen om de route tussen Vilinius en Londen City te bedienen, zo meldt de Poolse luchtvaartmaatschappij.

Route
De route tussen Vilnius en Londen City zal, zodra alle formulieren ondertekend zijn, met ingang van 1 mei volgend jaar gevlogen worden. Er zal twaalf keer per week tussen beide steden gevlogen worden. Van maandag tot en met vrijdag wordt er twee keer per dag een vlucht uitgevoerd, en in het weekend één vlucht per dag. LOT zet een nieuwe Embraer E190 in op de route.

Embraer
LOT Polish Airlines huurt vier E190’s van het leasebedrijf NAC. De nieuwe toestellen zullen in december van dit jaar nog aan de maatschappij geleverd worden. De Braziliaanse vliegtuigen bieden plaats aan 106 passagiers.

Londen
Niet alleen vliegt LOT vanuit de hoofdstad van Litouwen naar Londen City, ook vanuit de Poolse stad Warschau worden er vanaf januari directe vluchten naar de Londense luchthaven uitgevoerd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close