fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe route voor Norwegian naar Rio de Janeiro

Norwegian vliegt vanaf volgend voorjaar op een nieuwe route naar de Braziliaanse kuststad Rio de Janairo, zo meldt de Noorse low cost long haul-maatschappij.

Vlucht
Met ingang van 31 maart volgend jaar voert Norwegian een nieuwe vlucht uit tussen Londen Gatwick en het Galeão International Airport in Rio de Janeiro. De vluchten worden vier keer per week uitgevoerd, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. In de Boeing 787-9 Dreamliner die op de route wordt ingezet is er plaats voor 344 passagiers in premium-economy en economy.

Monopolie
Volgens Bjorn Kjos, ceo van Norwegian, ‘breekt de nieuwe route naar Rio de Janeiro het monopolie van directe vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.’ De Braziliaanse ambassadeur is ook blij met de nieuwe route, zodat ‘meer Britse toeristen met de schoonheden van Brazilië kennis kunnen maken.’

Gatwick
Vanuit de luchthaven Londen Gatwick vliegt Norwegian naar twaalf bestemmingen in de Verenigde Staten en naar Buenos Aires in Argentinië.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button