fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe route voor Norwegian naar Rio de Janeiro

Norwegian vliegt vanaf volgend voorjaar op een nieuwe route naar de Braziliaanse kuststad Rio de Janairo, zo meldt de Noorse low cost long haul-maatschappij.

Vlucht
Met ingang van 31 maart volgend jaar voert Norwegian een nieuwe vlucht uit tussen Londen Gatwick en het Galeão International Airport in Rio de Janeiro. De vluchten worden vier keer per week uitgevoerd, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. In de Boeing 787-9 Dreamliner die op de route wordt ingezet is er plaats voor 344 passagiers in premium-economy en economy.

Monopolie
Volgens Bjorn Kjos, ceo van Norwegian, ‘breekt de nieuwe route naar Rio de Janeiro het monopolie van directe vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.’ De Braziliaanse ambassadeur is ook blij met de nieuwe route, zodat ‘meer Britse toeristen met de schoonheden van Brazilië kennis kunnen maken.’

Gatwick
Vanuit de luchthaven Londen Gatwick vliegt Norwegian naar twaalf bestemmingen in de Verenigde Staten en naar Buenos Aires in Argentinië.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button