AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Norwegian vliegt nieuwe routes tussen VS en Europa

Norwegian vliegt vanaf volgend volgend voorjaar vanuit de Verenigde Staten naar nieuwe Europese bestemmingen, zo meldt de Noorse prijsvechter.

Londen
Zo vliegt Norwegian met ingang van 31 maart volgend jaar vanuit Londen naar Miami en San Francisco in de Verenigde Staten. Vanuit Gatwick vliegt Norwegian, met een Boeing 787 Dreamliner, vijf keer per week naar Miami in het zuiden van de VS en San Francisco in het westen.

Boston
Vanuit de Verenigde Staten vliegt Norwegian ook naar twee nieuwe bestemmingen in Europa. Vanuit Boston vliegt de Noorse maatschappij, enkel in de zomerperiode, naar Rome en Madrid. De vluchten zullen vanaf 1 maart volgend jaar uitgevoerd worden. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vliegt een 787 tussen Boston en Madrid.

Rio
Deze week kondigde Norwegian ook een nieuwe route tussen Londen Gatwick en Rio de Janeiro aan. Met ingang van 31 maart vliegt een 787-9 tussen Brazilië en Londen met ruimte voor voor 344 passagiers in premium-economy en economy.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close