fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Norwegian vliegt nieuwe routes tussen VS en Europa

Norwegian vliegt vanaf volgend volgend voorjaar vanuit de Verenigde Staten naar nieuwe Europese bestemmingen, zo meldt de Noorse prijsvechter.

Londen
Zo vliegt Norwegian met ingang van 31 maart volgend jaar vanuit Londen naar Miami en San Francisco in de Verenigde Staten. Vanuit Gatwick vliegt Norwegian, met een Boeing 787 Dreamliner, vijf keer per week naar Miami in het zuiden van de VS en San Francisco in het westen.

Boston
Vanuit de Verenigde Staten vliegt Norwegian ook naar twee nieuwe bestemmingen in Europa. Vanuit Boston vliegt de Noorse maatschappij, enkel in de zomerperiode, naar Rome en Madrid. De vluchten zullen vanaf 1 maart volgend jaar uitgevoerd worden. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vliegt een 787 tussen Boston en Madrid.

Rio
Deze week kondigde Norwegian ook een nieuwe route tussen Londen Gatwick en Rio de Janeiro aan. Met ingang van 31 maart vliegt een 787-9 tussen Brazilië en Londen met ruimte voor voor 344 passagiers in premium-economy en economy.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button