AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

SWISS brengt reizigers in kerstsfeer én naar Lapland

SWISS brengt de reizigers, die met de Zwitserse maatschappij vliegen, in kerstsfeer én brengt een groep geselecteerde reizigers naar Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland, zo meldt de airline.

Lapland
SWISS brengt in totaal 120 personen met een Airbus A320 in het weekend van 1 en 2 december naar de hoofdstad van Lapland. Daar zullen de gezinnen zich kunnen onderdompelen in de kerstsfeer van de noordpool. Ook verschillende familie’s met kinderen met een fysieke of mentale beperking nemen deel aan deze kerstreis.

Kerst
Daarnaast bakt SWISS ze bruin door aan alle passagiers op 6 december in de middag taaitaai-poppetjes te geven en ‘s ochtends Grittibänz-broodjes, broodjes in de vorm van een mannetje met veel krenten en rozijnen. In de hele maand december worden economy-passagiers getrakteerd op kerstkoekjes en mandarijntjes. Businessclass-passagiers krijgen van 24 tot en met 26 december ‘Berner Mandelsterne’, amandelkoekjes in de vorm van een ster.

First
In alle klassen krijgen de reizigers speciale kerstmenu’s op long haul-vluchten tussen 19 en 25 december. Zo krijgen passagiers in eerste klas ‘een voorgerecht van truffelvleeseterrine met vijgen- en notenchutney, een hoofdgerecht van Angus-rundvlees van droge leeftijd (Fillet Wellington) met Périgord-truffelsaus en groenten en een seizoensgebonden dessert van gebakken appel met kaneelijs en vanillesaus.’

Business
De passagiers in business class krijgen een trio van van zalm (gerookt, gravad en tartaar) voorgeschoteld, met daarna maiskip met truffelsaus en broodknoedels, rode kool en spruitjes, en sluiten af met kastanjetaart met gekruide sinaasappel-compote.

Economy
Economy-passagiers krijgen en aardappel- en kastanjesalade met gravad-zalm, gevolgd door kalkoenborst met aardappelballetjes, rode kool en vossebessenjam, samen met een dessert van kaneelmousse met gebakken appel-compote.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button