AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Turkish Airlines breidt netwerk uit in Afrika

Turkish Airlines breidt haar netwerk uit in Afrika met een nieuwe bestemming, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije.

Gambia
Vanuit Istanboel vliegt Turkish Airlines, sinds 28 november van dit jaar, twee maal per week naar de hoofdstad van Gambia; Banjul. Op maandag en vrijdag vliegt een Boeing 737 MAX 8, met een tussenstop op het Blaise Diagne International Airport in Dakar, naar Banjul.

Dakar
Vlucht TK597 vertrekt om 13:30 uur ‘s middags lokale tijd vanuit Istanboel en landt 7 uur en 40 minuten later in de Senegalese hoofdstad Dakar. Daar blijft het 45 minuten staan en vliegt dan door naar Banjul. De vlucht tussen Dakar en Banjul neemt 55 minuten in beslag.

Uitbreiden
Turkish Airlines blijft uitbreiden, niet alleen qua bestemmingen in het netwerk, maar ook qua vloot. Zo bestelde de maatschappij deze week nog drie nieuwe Boeing 777-vrachtvliegtuigen. De uitbreiding is mogelijk doordat de Turkse maatschappij een recordwinst boekte in de eerste negen maanden van dit jaar.

©Turkish Airlines

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button