Naast het nieuwsRubriekenTime-Lapse Friday

Time-lapse Friday: Lancering Progress MS-10

Deze prachtige beelden zijn gemaakt vanuit het International Space Station (ISS). De lancering van de MS-10 op 16 november is vanuit het ISS te zien. Deze onbemande Russische raket leverde op 18 november onder andere zuurstof, eten en drinken af bij het ISS.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close