fbpx
Naast het nieuws

Time-lapse Friday: Lancering Progress MS-10

Deze prachtige beelden zijn gemaakt vanuit het International Space Station (ISS). De lancering van de MS-10 op 16 november is vanuit het ISS te zien. Deze onbemande Russische raket leverde op 18 november onder andere zuurstof, eten en drinken af bij het ISS.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button