fbpx
NieuwsOpmerkelijkProfessionalVideo

Vliegtuig tikt privé jet Trump aan op LaGuardia

Een vliegtuig heeft op het LaGuardia Airport de privé jet van de Amerikaanse president Donald Trump aangetikt, zo melden verschillende media.

Tik
Een Beechcraft A36 Bonanza tikte op woensdag 28 november de Boeing 757-200 van Trump aan. De privé jet van Trump werd door het vliegtuig met de vleugel aangetikt. De Federal Aviation Administration (FAA), de Amerikaanse luchtvaartautoriteit, heeft niet gemeld of er schade aan de toestellen is geconstateerd en zo ja, hoe groot de schade is.

Boeing
De privé jet van Trump zou naar verluidt 100 miljoen euro hebben gekost. Ongeveer alles in het vliegtuig is van 24-karaats goud en beschikt over een bioscoop, eetkamer, slaapkamer en een badkamer. In onderstaande video wordt de kijker rondgeleid door de luxe jet.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button