IndustrieLiefhebberNieuws

TUI 737’s voor AELS aangekomen op Twente Airport

Twee Boeing 737-700’s van TUI zijn dit weekend geland op Twente Airport. Daar worden ze ontmanteld door Aircraft End-of-Life Solutions (AELS).

Aankomst
Het eerste toestel landde vrijdag om 12:04 en het tweede toestel zaterdag om 10:03 op Twente. Het gaat om de vliegtuigen met registratie D-AHXE en D-AHXF.

Duits
De toestellen vlogen voor de Duitse afdeling van TUIfly. Daarvoor werden ze gebruikt door Niki en Air Berlin. Beide vliegtuigen zijn elf jaar oud.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close