IncidentenNieuws

Vliegtuig crasht op woonwijk São Paulo

Een vliegtuig is vrijdag neergestort op een woonwijk in de Braziliaanse stad São Paulo. Er zijn twee mensen omgekomen en twaalf gewonden gevallen. Dat melden diverse media.

Crash
Kort na vertrek vanaf vliegveld Campo de Marte crashte de Cessna 210N en kwam het op een huis van twee verdiepingen neer. De twee piloten kwamen hierbij om het leven. Op de grond raakten mensen gewond door de enorme brand die de crash veroorzaakte.

Oorzaak
De oorzaak van de crash is nog niet bekend. Ook is nog niet zeker hoeveel mensen er in het vliegtuig zaten. Een Cessna 210N heeft plaats voor zes personen. Op onderstaande beelden is de hevig brand te zien.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button