fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Etihad met B787-10 naar Manchester

Etihad Airways gaat een Boeing B787-10 inzetten op de route tussen Abu Dhabi en Manchester. Dat maakte de maatschappij deze week bekend.

Vervanging
Hiermee vervangt het toestel de Boeing B787-9 vanaf 1 februari 2019. Ook in het zomerseizoen van 2019 zal de 787-10 worden ingezet, dan vervangt het de 777-300ER die gepland stond voor de route. Eén dag van het zomerschema wordt er met de 787-9 gevlogen.

Primeur
Afgelopen week landde Etihad voor het eerst met een Boeing 787-10 op Schiphol. Het was de eerste keer dat Schiphol een Boeing 787-10 ontving en het was ook de eerste keer dat dit type zich als commerciële vlucht in Europa liet zien.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button