AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Etihad met B787-10 naar Manchester

Etihad Airways gaat een Boeing B787-10 inzetten op de route tussen Abu Dhabi en Manchester. Dat maakte de maatschappij deze week bekend.

Vervanging
Hiermee vervangt het toestel de Boeing B787-9 vanaf 1 februari 2019. Ook in het zomerseizoen van 2019 zal de 787-10 worden ingezet, dan vervangt het de 777-300ER die gepland stond voor de route. Eén dag van het zomerschema wordt er met de 787-9 gevlogen.

Primeur
Afgelopen week landde Etihad voor het eerst met een Boeing 787-10 op Schiphol. Het was de eerste keer dat Schiphol een Boeing 787-10 ontving en het was ook de eerste keer dat dit type zich als commerciële vlucht in Europa liet zien.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close