AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

TAP Portugal breidt Amerikaans netwerk uit

TAP Portugal breidt het Amerikaanse netwerk uit en voegt twee nieuwe routes toe in 2019. Eentje naar Washington en eentje naar Chicago.

Frequentie
Vanaf 1 juni 2019 vliegt TAP vijf keer per week tussen Chicago en Lissabon en met dezelfde frequentie tussen Washington en de Portugese hoofdstad, vanaf 16 juni 2019.

Schema
De vluchten vanaf Chicago vertrekken om 18:05 en komen de volgende ochtend om 07:50 aan. De terugvlucht vanuit Lissabon vertrekt om 13:05 en komt om 16:05 aan. Vanaf Washington gaat het vliegtuig om 22:40, met een aankomsttijd van 10:50 ‘s ochtends in Lissabon. De terugvlucht staat gepland voor 16:30 en komt om 19:40 aan.

A330neo
Vorige week nam TAP als eerste maatschappij de nieuwe Airbus A330neo in ontvangst. Het toestel is de eerste van 21 A330-900’s die TAP bij Airbus in de boeken heeft staan. Voor het einde van dit jaar ontvangt de maatschappij er nog twee. De nieuwe routes worden niet uitgevoerd met dit type, maar met een A330-200.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/