AirlinesOverig nieuws

AirAsia wint voor de zesde keer prijs voor beste LCC

AirAsia is voor de zesde keer gekozen als ‘World’s Leading Low-Cost Airline’ bij de World Travel Awards. Ook won de maatschappij de prijs voor beste cabin crew van een lagekostenmaatschappij.

Restultaat
“Bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze klantervaring te verbeteren om het reizen gemakkelijker en leuker te maken. Het is ongelooflijk lonend om te zien dat ons werk resulteert in dit”, aldus Bo Lingam, CEO AirAsia Deputy Group.

Familie
“Ik werk nu 22 jaar bij AirAsia. Ik werd als een van de eerste cabinemedewerkers ingehuurd, nog voordat Tony en Datuk Kamarudin de maatschappij overnamen”, vertelt Suhaila Hassan, Group Head of Cabin Crew bij AirAsia. “We waren toen klein, met slechts dertig cabinemedewerkers en twee vliegtuigen die binnenlandse routes vlogen. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en ook onze familie. We hebben nu meer dan 5900 cabinemedewerkers wereldwijd. Het is geweldig om te zien hoe ver we zijn gekomen.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button