fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsProfessionalRoutes en BestemmingenVliegvelden

Nordica vliegt niet meer vanuit Groningen

Luchtvaartmaatschappij Nordica stopt met de vluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar Kopenhagen en München, zo meldt het Groningse vliegveld. Daarmee vliegt Nordica helemaal niet meer vanuit Groningen.

Schrappen
Nordica schrapt de vluchten tussen Groningen en Kopenhagen in Denemarken en München in Duitsland. Met het schrappen van die vluchten zal Nordica niet meer aanwezig zijn op de Groningse luchthaven. Vorige maand werd al bekend dat het voortbestaan van Nordcia-vluchten vanaf Groningen niet zeker was.

Passagiers
De luchthaven laat weten dat de vluchten door Nordica nog tot en met 29 december 2018 uitgevoerd worden. ‘Passagiers die tickets hebben geboekt voor een vlucht vanaf 30 december 2018 worden hierover geïnformeerd door Nordica’, aldus het vliegveld. Sinds september 2016 onderhoudt Nordica de verbinding met Denemarken. In maart dit jaar kwam daar München bij. Er werd door de maatschappij een toestel op Eelde gestationeerd.

Tegenslag
Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde: “Dat de routes naar Kopenhagen en München stoppen is een tegenslag voor heel Noord-Nederland. We hopen daarom snel met een nieuwe partner een overeenkomst te sluiten. We zijn optimistisch dat een andere luchtvaartmaatschappij de routes gaat aanbieden.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button