Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuws

KLM stopt met Southampton

KLM stopt met vluchten tussen Amsterdam en Southampton. Dat bevestigt een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd aan Up in the Sky.

Vooruitzichten
De laatste vlucht vindt plaats op 30 maart. KLM zegt uit commerciële overwegingen en ‘vanwege de financiële vooruitzichten’ de stekker uit de bestemming te trekken.

Passagiers
KLM vloog pas sinds mei 2016 op Southampton. “Mede in het licht van de slotbeperkingen op Schiphol, ziet KLM zich genoodzaakt om haar portfolio met bestemmingen te optimaliseren”, aldus de woordvoerder van KLM. Passagiers die al tickets hebben voor vluchten tussen Amsterdam en Southampton na 30 worden omgeboekt op alternatieve vluchten.

Fokker
KLM vliegt nu nog twee keer per dag tussen de Britse havenstad en Schiphol. In eerste instantie zette KLM een Fokker 70 is, na het afscheid van de Fokkers werd dat een Embraer 175.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close