fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair breidt netwerk Dublin uit met 13 nieuwe routes

Ryanair breidt het netwerk vanuit Dublin met 13 nieuwe routes uit. Deze routes zullen volgende zomerperiode vanuit de Ierse hoofdstad gevlogen worden, zo meldt de low cost-airline.

Kroatië
Ryanair had al wat nieuwe routes bekend gemaakt, maar voegt vandaag nog twee nieuwe bestemmingen toe aan het Dublin-netwerk. Zo vliegt Ryanair met ingang van juni twee keer per week tussen Dublin en de Kroatische steden Dubrovnik en Split, gelegen aan de Dalmatische kust.

Bestemmingen
Andere nieuwe bestemmingen waar Ryanair volgende zomerperiode vanuit Dublin naar zal vliegen zijn: Bodrum, Bordeaux, Bournemouth, Cagliari, Dubrovnik, Frankfurt, Göteborg, Kiev, Londen Southend, Lourdes, Luxemburg, Split en Thessaloniki.

Passagiers
Ryanair voert volgende zomer meer dan 800 wekelijkse vluchten uit. Met die zomervluchten erbij zal het totaal aantal passagiers dat via Dublin Airport reist, over het hele volgende jaar genomen, op meer dan 16,4 miljoen passagiers uitkomen, voorspelt de Ierse prijsvechter.

Verheugd
De directeur van de Dublinse luchthaven, Vincent Harrison, zegt: “we zijn verheugd dat Ryanair zijn routenetwerk verder uitbreidt met de toevoeging van Dubrovnik en Split volgend jaar. Deze prachtige Kroatische steden zitten vol met cultuur en geschiedenis en ik twijfel er niet aan dat het enorm populaire bestemmingen zullen zijn.”

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button