AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Tui België vanuit Frankrijk naar Finland

Tui België voert deze winter vanuit Frankrijk vluchten uit naar Finland, zo blijkt het uit het boekingssysteem van de Belgische tak van de reisorganisatie.

Vluchten
De vluchten van Tui België zullen met ingang van 22 december tot 30 maart volgend jaar uitgevoerd worden. Een Boeing 737-800 brengt de passagiers één keer per week, op zaterdag, van Parijs Orly naar Ivalo in Finland.

Ivalo
Ivalo ligt in het noorden van Finland, in de regio Lapland zo’n 300 kilometer boven de poolcirkel. Het vliegveld van Ivalo, zo’n 11 kilometer buiten het stadje, is het meest noordelijke van Finland. In 2017 passeerden er 210.566 passagiers via de Finse luchthaven.

Lille
Tui Belgium opent volgend jaar een nieuwe basis, op de luchthaven Lille-Lesquin, net over de Belgische grens in Frankrijk. Het is daarmee de eerste buitenlandse basis voor de Belgische tak van de Duitse reisorganisatie Tui Group.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button