AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Aeromexico en Delta slaan handen ineen op nieuwe route

Aeromexico en Delta Air Lines slaan de handen ineen op een nieuwe route tussen de Verenigde Staten en Mexico, zo meldt de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij.

Auto-industrie
De route is in het het leven geroepen om vooral het zakelijk verkeer met betrekking tot de auto-industrie te bedienen. De route loopt namelijk tussen Detroit, ook wel Motor City genaamd, en San Luis Potosi, een belangrijke stad voor de Mexicaanse auto-industrie.

Vlucht
De vlucht tussen beide steden wordt vanuit Detroit op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd. Om 03:45 uur lokale tijd vertrekt het vliegtuig uit Detroit en om 07:13 uur lokale tijd landt het toestel op het San Luis Potosi International Airport.

Direct
Het wordt de eerste directe vlucht tussen beide steden. Op dit moment wordt er enkel met een tussenlanding, bijvoorbeeld in Houston, Dallas of Mexico-Stad, gevlogen. Qua tijdsduur ligt de vlucht rond zesenhalf uur, afhankelijk van de lengte van de tussenlanding. Zonder tussenlanding zal de vlucht zo’n 4 uur in beslag nemen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close