fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Aeromexico en Delta slaan handen ineen op nieuwe route

Aeromexico en Delta Air Lines slaan de handen ineen op een nieuwe route tussen de Verenigde Staten en Mexico, zo meldt de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij.

Auto-industrie
De route is in het het leven geroepen om vooral het zakelijk verkeer met betrekking tot de auto-industrie te bedienen. De route loopt namelijk tussen Detroit, ook wel Motor City genaamd, en San Luis Potosi, een belangrijke stad voor de Mexicaanse auto-industrie.

Vlucht
De vlucht tussen beide steden wordt vanuit Detroit op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd. Om 03:45 uur lokale tijd vertrekt het vliegtuig uit Detroit en om 07:13 uur lokale tijd landt het toestel op het San Luis Potosi International Airport.

Direct
Het wordt de eerste directe vlucht tussen beide steden. Op dit moment wordt er enkel met een tussenlanding, bijvoorbeeld in Houston, Dallas of Mexico-Stad, gevlogen. Qua tijdsduur ligt de vlucht rond zesenhalf uur, afhankelijk van de lengte van de tussenlanding. Zonder tussenlanding zal de vlucht zo’n 4 uur in beslag nemen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button