AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

British Airways breidt netwerk uit met twee bestemmingen

British Airways breidt komende zomer haar netwerk uit met twee nieuwe bestemmingen, zo meldt de Britise luchtvaartmaatschappij.

Bestemmingen
British Airways, dat onder de International Airline Group (IAG) valt, vliegt komende zomer naar twee nieuwe bestemmingen. Namelijk naar Ljubljana in Slovenië en Montpellier in Zuid-Frankrijk. Vanuit Europa’s grootste luchthaven, Heathrow, wordt er naar beide steden gevlogen.

Vluchten
De vluchten naar de hoofdstad van Slovenië zullen met ingang van 15 juli tot en met 2 september op maandag en vrijdag uitgevoerd worden. Naar Montpellier wordt er in precies dezelfde periode op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag gevlogen.

767
De vluchten zullen in ieder geval niet met een Boeing 767 uitgevoerd worden, want daar nam British Airways eind november definitief afscheid van. Waar British Airways geen afscheid van neemt, maar komend voorjaar opnieuw zal verwelkomen, is de nieuwe intercontinentale route naar Osaka in Japan. De rechtstreekse route wordt met een van BA’s Boeing 787-8 Dreamliners uitgevoerd. De laatste keer dat BA rechtstreeks naar Osaka vloog was in september 1998.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button