General aviationIncidentenNieuwsProfessionalVideoVideo opmerkelijk

Cessna ontploft na crash tegen gebouw | Video

In het Amerikaanse Fort Lauderdale is een Cessna 335 tegen een gebouw gevlogen en daarna ontploft, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Ontploffing
Het vliegtuig komt tot ontploffing nadat het tegen een gebouw, een centrum voor kinderen met autisme, knalt. Het incident vond op zaterdag 1 december plaats. Beide inzittenden, waaronder de 51-jarige vlieginstructeur met 12 jaar ervaring, overleefden de crash niet. De Cessna vertrok van het Fort Lauderdale Executive Airport en crashte in het 1000 block aan Northwest 62nd Street. Alle mensen in het centrum konden geschrokken, maar ongedeerd, het gebouw verlaten.

 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close