AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Air Italy vliegt naar twee nieuwe bestemmingen in de VS

Air Italy vliegt vanaf volgend jaar april naar twee nieuwe bestemmingen in de Verenigde Staten, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Vluchten
De nieuwe vluchten van Air Italy zullen tussen het Milaan Malpensa-vliegveld en Los Angels en San Francisco uitgevoerd worden. Met ingang van 3 april vliegt een Airbus A330-200 van de Italiaanse maatschappij vier keer per week naar Los Angeles.

San Francisco
Met eenzelfde vliegtuig wordt er vanaf 10 april, ook vier keer per week, naar San Francisco gevlogen. Aan boord is er ruimte voor 252 passagiers waarvan 228 in economy en 24 in businessclass. De Air Italy-vliegtuigen hebben een cabine van Qatar Airways, dat voor 49 procent eigenaar is van de Italiaanse maatschappij.

Finnair
Air Italy vloog dit jaar al naar Amerika toen het vluchten voor Finnair uitvoerde. De wet-lease-overeenkomst liep van 12 tot en met 30 oktober. Deze winter vliegt Air Italy voor het eerst naar Bangkok en Delhi.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/