fbpx
AirlinesEmbraerFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

LOT vliegt vanaf volgend jaar vaker naar Schiphol

LOT Polish Airlines zal vanaf volgend jaar vier keer per dag tussen Schiphol en Warschau vliegen, op dit moment zijn dat nog drie vluchten per dag, zo meldt de Poolse luchtvaartmaatschappij.

Vier
LOT voegt met ingang van 14 januari een extra vlucht toe tussen Schiphol en Warschau. ‘De nieuwe extra vlucht geeft goede aansluitingen naar en van Moskou, Kiev, Tel Aviv, Tallinn, Vilnius, Lwow, Gdansk, Krakau, Wroclaw, Katowice, Poznan en Rzeszow’, aldus LOT.

Vlucht
Volgens de maatschappij wordt de nieuwe vlucht ‘met een Embraer E170/E175 uitgevoerd.’ De overige dagelijkse vluchten worden twee keer per dag uitgevoerd met een Boeing 737 MAX 8 met 186 stoelen en één per dag met een Embraer E195 met 112 stoelen. De nieuwe vlucht zal op zaterdag en zondag om 13:05 uur vanaf Schiphol vertrekken en op doordeweekse dagen om 14:05 uur. Twee uur en een kwartier later landt het vliegtuig in Warschau.

April
‘Vanaf april 2019 zal ook de Embraer E195 vervangen worden door een Boeing 737 MAX 8. Met deze extra dagelijkse vlucht en door de inzet van de 737 MAX 8 zal de capaciteit tussen Schiphol en Warschau met ca 40% toenemen. De extra capaciteit is nodig vanwege de vraag door passagiers (zowel zakelijk als vakantieverkeer) naar extra stoelen richting Warschau en verder’, meldt LOT.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button