Editors choiceLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol AirportVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Geluidsverschil A350-1000 en andere vliegtuigen | Video

Op 1 december bracht een Airbus A350-1000 van Cathay Pacific voor het eerst een bezoek aan Schiphol. Up was bij deze gelegenheid aanwezig en filmde het vertrek van de A350, wat opviel was het geluidsverschil tussen de A350 en andere vliegtuigen.

Geluidsverschil
De beelden en het geluid zijn met een mobiele telefoon opgenomen, maar toch is er een merkbaar verschil te horen in het geluid dat de A350-1000 produceert bij het opstijgen en de andere vliegtuigen. Up zette de opstijgende vliegtuigen op een rijtje zodat het geluidsverschil duidelijk te horen is. Volgens Cathay ‘is de Airbus 50 procent stiller dan een Boeing 777-300ER’.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button