fbpx
AirlinesKLMNaast het nieuwsNL NieuwsProfessional

Munckhof nieuwe vervoerspartner voor KLM Bus

Munckhof wordt de nieuwe vervoerspartner voor KLM Bus, de busdienst die reizigers met een KLM-ticket van en naar Schiphol brengt, zo meldt Munckhof.

Bussen
Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof, zegt over de samenwerking: “we zijn trots dat we deze vaste service voor KLM mogen verzorgen. KLM is één van de bekendste organisaties in Nederland en de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Munckhof is een van de grootste personenvervoerders op de weg. Het is mooi dat we onze merken nu verder aan elkaar kunnen koppelen. Twee Munckhof touringcars zijn volledig in het KLM blauw bestickerd zodat de KLM Bus duidelijk herkenbaar is.”

Reis
De bussen zullen via twee routes van en naar Schiphol reizen. Zo kunnen reizigers in Maastricht opstappen en dan via Maastricht Airport en Eindhoven Airport richting Schiphol rijden. Ook rijden er bussen op de route vanaf Nijmegen, via Arnhem, Veenendaal en Rhenen naar Schiphol. Vanuit Schiphol brengt de bus de reizigers via dezelfde route weer retour.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button