fbpx
Naast het nieuws

Time-lapse Friday: Skiathos Airport

In deze Time-lapse Friday maakt een Boeing 737-300 een landing op het Griekse eiland Skiathos. Dit kleine vliegveld heeft een landingsbaan van slechts 1628 meter.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button