fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Piloten Virgin Atlantic staken rond de feestdagen

Een deel van de piloten van Virgin Atlantic legt het werk rond de feestdagen neer. Dat zegt pilotenvakbond Professional Pilot Union.

Klein deel
Het gaat om de periodes van 22 tot 25 december aanstaande, van 30 december tot 2 januari en van 4 tot 7 januari 2019. De betekent dat de staking zoals het nu lijkt samenvalt met de drukte rond kerst. Virgin laat op haar website weten dat “een klein deel” van de piloten van plan is actie te voeren rond de feestdagen.

Schema
Volgens Virgin hebben de aangekondigde acties nauwelijks invloed op het vluchtschema. De maatschappij stelt ten doel om volledig volgens schema te opereren. Volgens PPU wordt de bond door meer dan 400 Virgin-piloten vertegenwoordigd, terwijl Virgin zegt dat slechts 30 procent erbij is aangesloten.

PPU wil met de staking afdwingen dat het door de maatschappij wordt erkend. Als de eerste staking geen resultaat oplevert, volgen de andere aangekondigde werkonderbrekingen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button