AirlinesKLMNaast het nieuwsNL nieuwsProfessional

KLM-animatie in mobiel bankieren ING

KLM zit sinds vrijdag verstopt in de ING mobiel bankieren app. Als je een KLM product betaalt met de ING app zie je bij het scannen van de QR-code een KLM-animatie.

App

Bij aankoop van een product met iDeal op de computer kan je een QR-code met je Mobiel Bankieren app scannen. Vanaf vrijdag verschijnt daar een kleine animatie over de QR-code. En beweeg je de camera heen en weer, dan beweegt de animatie met je mee. De animatie werkt alleen met een iPhone 6S of een recenter model en op de nieuwere iPads (minimaal iOS versie 11 of hoger). Ook is de laatste versie van de ING Mobiel Bankieren app vereist.

KLM

ING heeft samen met KLM ook een speciale animatie gemaakt. Wanneer je op klm.com een ticket of een product bestelt en met iDeal afrekent, zal je een speciale KLM animatie zien.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/