Frequente reizigerIncidentenOverig nieuwsVliegvelden

Winterstorm VS: 2.000 annuleringen

Winterstorm Diego zorgt voor veel annuleringen en vertragingen in het zuiden van de VS dit weekend en maandag. Met name het vliegveld van Charlotte, North Carolina heeft het zwaar te verduren.

American

American Airlines annuleert zo’n 70 procent van alle vluchten van en naar Charlotte. In totaal vertrekken volgens de misery map van Flight Aware 1.500 vluchten niet. Op de luchthaven wordt zo’n 30 centimeter sneeuw verwacht.

Southwest

Zaterdag weren er ook al een paar honderd geannuleerde vluchten. Voor maandag wordt een vergelijkbaar aantal verwacht. Ook Southwest is een flinke gebruiker van het vliegveld van Charlotte. De schade valt daar vooralsnog mee, zo’n 100 vluchten blijven aan de grond.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close