AirlinesFrequente reizigerLiefhebberNieuwsVliegveldenZakelijke Reiziger

Lufthansa opent ‘Panorama lounge’ op Frankfurt Airport | Foto’s

Lufthansa heeft op het Frankfurt Airport een nieuwe lounge geopend, de ‘Panorama lounge’, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Lounge
De nieuwe ‘Panorama lounge operated by Lufthansa’ bevindt zich in Terminal 1A in de Schengen-zone van Frankfurt Airport. Lufthansa heeft de ruimte gehuurd om aan de stijgende vraag én het stijgende aantal reizigers te voldoen.

Uitzicht
De lounge biedt een extra 1.100 vierkante meter aan ruimte. De naam geeft het al weg, maar de blikvanger van de nieuwe lounge is het uitzicht over de luchthaven. Verder beschikt de lounge over een voedsel- en drankenbuffet, aparte kamers om te werken of te ontspannen, vier douches en een rookruimte. Onderstaande foto’s geven een beeld van de lounge.

©Lufthansa
©Lufthansa
©Lufthansa
©Lufthansa
©Lufthansa
Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button