AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air France voegt nieuwe bestemming aan netwerk toe

Air France voegt volgend jaar zomer een nieuwe bestemming toe aan het netwerk. De nieuwe route brengt reizigers van Parijs naar de hoofdstad van Georgië; Tblisi. Dat meldt de Franse luchtvaartmaatschappij.

Vlucht
Air France vliegt volgend jaar met ingang van 31 maart tot 26 oktober vanuit het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs naar de luchthaven van Tblisi, voorheen bekend als de Internationale Luchthaven Novo Alexeyevka. De vlucht wordt met een Airbus A320 uitgevoerd op woensdag en zondag.

Georgian Airways
Samen met partnermaatschappij Georgian Airways wordt er vijf keer per week tussen de hoofdsteden gevlogen. Twee keer door Air France en drie keer door Georgian Airways.

Amsterdam
Vanuit Amsterdam gaan er twee directe vluchten naar Tblisi. Georgian Airways vliegt op maandag en zaterdag om 10:20 uur met een Boeing 737 vanuit Schiphol naar Tblisi, de vlucht neemt 4 uur en 30 minuten in beslag.

Brussel
Vanuit Brussel voert Georgian Airways ook twee directe vluchten uit, namelijk op zondag en donderdag. Daar vertrekt de Embraer E190 ook om 10:20 uur en landt 4 uur en 10 minuten later in de hoofdstad van Georgië.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button