AirlinesIndustrieNieuwsProfessional

Anne Rigail nieuwe ceo van Air France

Anne Rigail wordt de nieuwe ceo van Air France. Rigail volgt daarmee Benjamin Smith op, de huidige topman van Air France-KLM en Air France, zo meldt de Franse luchtvaartmaatschappij.

Ceo
De 49-jarige Anne Rigail zal met ingang van 17 december van dit jaar de taken van Benjamin Smith als ceo van Air France op zich nemen. De raad van bestuur van Air France-KLM als van Air France stemden in met de benoeming van Rigail op 12 december.

Anne Rigal
De op 8 maart 1969 geboren Anne Rigail studeerde af aan de Mines Paris Tech universiteit en begon haar luchtvaartloopbaan in 1991 bij Air Inter. In 1996 werd ze hoofd van de Air France klantendienst op Parijs Orly. Na wat andere functies vervuld te hebben werd ze in 2013 executive vice president (evp) van In-flight services als hoofd van de cabin crew en in 2017 werd ze tot evp Klanten benoemd.

Vereerd
‘Ik ben zeer vereerd om CEO van Air France te worden. Met meer dan 27 jaar ervaring ten dienste van onze Groep, zal ik al mijn energie en moeite blijven wijden aan het succes van mijn collega’s en Air France .Ik heb vertrouwen in de winnende strategie van Benjamin en ik deel zijn enthousiasme in het uitbreiden van het merk Air France over de hele wereld’, aldus Rigail.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close