fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en BestemmingenVliegvelden

Delta breidt uit in Boston

Delta Air Lines breidt volgend voorjaar het aantal vluchten uit op het Boston Logan International Airport in de Verenigde Staten, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Boston
Delta vliegt met ingang van 9 september volgend jaar vaker naar de populairste bestemmingen die vanuit Boston worden bediend, dat zijn volgens Delta Chicago O’Hare, Newark-Liberty International en het Ronald Reagan Washington National Airport. Naar het Cleveland Hopkins International Airport wordt vanaf 1 april volgend jaar vaker gevlogen.

Meer
In totaal zal Delta bijna 30 extra dagelijkse vluchten vanaf Boston uitvoeren in vergelijking met dit jaar. In totaal vliegt Delta dan 152 keer per dag vanuit Boston naar een andere bestemming.

Wereld
Vanaf volgend jaar herfst vliegt Delta naar 58 internationale bestemmingen vanuit Boston. Zo vliegt de maatschappij naar Lissabon en Edinburgh en vliegt partnermaatschappij KLM vanuit Amsterdam naar Boston. Daarnaast vliegt Korean Air ook voor het eerst rechtstreeks tussen Boston en Seoul. 

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button