Editors choiceKLMNaast het nieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol AirportVideoVideo opmerkelijk

Een uitgebreide kijk in KLM’s nieuwe lounge | Video

KLM opent een dezer dagen haar nieuwe lounge op Schiphol. Up kon al een uitgebreide kijk nemen in KLM’s nieuwste aanwinst.

Lounge
De non-Schengen lounge is geheel vernieuwd, technologisch vooraanstaand en moet een bestemming op zich worden. KLM opent het eerste, nieuwe, deel deze week. Vervolgens wordt de huidige lounge verbouwd en is alles medio 2019 gereed. Up in the Sky keek vast rond.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close