fbpx
Editors choiceKLMNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkProfessionalSchiphol AirportVideo

Een uitgebreide kijk in KLM’s nieuwe lounge | Video

KLM opent een dezer dagen haar nieuwe lounge op Schiphol. Up kon al een uitgebreide kijk nemen in KLM’s nieuwste aanwinst.

Lounge
De non-Schengen lounge is geheel vernieuwd, technologisch vooraanstaand en moet een bestemming op zich worden. KLM opent het eerste, nieuwe, deel deze week. Vervolgens wordt de huidige lounge verbouwd en is alles medio 2019 gereed. Up in the Sky keek vast rond.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button