fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Qatar Airways landt voor het eerst in Göteburg

Qatar Airways is voor het eerst geland in het Zweedse Göteburg. Met een Boeing 787 Dreamliner landde de golfmaatschappij op hun tweede bestemming in het Scandinavische land, zo meldt de airline.

Göteburg
Göteborg, de hoofdstad van de provincie Västra Götalands län ligt in het zuidwesten van Zweden. Vanuit het Doha Hamad International Airport vliegt een Boeing 787-8, met 22 stoelen in businessclass en 232 stoelen in economy, vijf keer per week naar het Göteborg-Landvetter Airport. De eerste vlucht landde vanmorgen om 08:20 uur lokale tijd.

Stockholm
De eerste bestemming in Zweden voor Qatar Airways was Stockholm. Sinds 2007 vliegt, eveneens een 787-8 met dezelfde stoelconfiguratie, naar Stockholm. Iedere week worden er 14 vluchten uitgevoerd tussen Doha en de hoofdstad van Zweden.

Europa
Eerder deze week maakte Qatar Airways bekend dat het volgend jaar als nieuwe Europese bestemming naar Malta vliegt. Het Europese netwerk werd dit jaar al uitgebreid met non-stopdiensten naar Praag, Kiev en Skopje.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button