AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Cathay breidt Japans netwerk uit

Cathay Pacific breidt met ingang van 3 april volgend jaar het Japanse netwerk uit met een nieuwe bestemming, zo meldt de Aziatische luchtvaartmaatschappij.

Komatsu
De nieuwe bestemming wordt Komatsu gelegen in de Japanse prefectuur Ishikawa. Cathay vliegt vanaf 3 april tot en met 26 oktober twee keer per week, op woensdag en zaterdag, met een Airbus A330-300 tussen Hong Kong en Komatsu. De andere bestemming in Japan is Tokio. Daar vliegt de airline twee keer per dag naar toe.

Inkomstenstromen
Cathay Pacific Commercial en Cargo-hoofd Ronald Lam zegt over de nieuwe route: ‘onze expansiestrategie is gericht op het vergroten van ons bereik naar plaatsen die nog niet rechtstreeks vanuit Hong Kong worden bediend, waardoor onze klanten meer keuze hebben, we nieuwe inkomstenstromen kunnen openen enonze hub in Hong Kong versterken.’

Schrappen
Eerder dit jaar liet Cathay de route tussen Hong Kong en Kopenhagen te schrappen. Wel vliegt de maatschappij komend jaar vaker naar Europese steden zoals naar Frankfurt en Madrid.

Brussel
Cathay heeft dit jaar ook een nieuwe route naar Brussel toegevoegd. Mede door die route is het aantal reizigers naar Azië via de Belgische luchthaven in november met 10 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/