AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

EasyJet vliegt volgend jaar naar drie nieuwe zomerbestemmingen

EasyJet vliegt volgend jaar vanuit Schiphol naar drie nieuwe zomerbestemmingen rond de middellandse zee, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Italië
Volgende zomer vliegt easyJet vanuit Schiphol naar twee nieuwe bestemmingen in Italië, namelijk Genua en Verona. Deze worden aan de al bestaande bestemmingen Milaan en Venetië toegevoegd. Naar Genua wordt er vanaf 25 juni tot 1 september gevlogen op dinsdag en zondag. Naar Verona vliegt easyJet met ingang van 2 april tot 26 oktober. Die route wordt drie keer in de week gevlogen op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Kroatië
De derde nieuwe bestemming ligt in Kroatië, namelijk de havenstad Pula en is tevens de derde bestemming in Kroatië waar de maatschappij naar toe vliegt. ‘Met Pula voegen we een mooie bestemming toe aan de Kroatische bestemmingen waar we reeds op vliegen in de zomer: Split en Dubrovnik’, aldus William Vet, country manager van easyJet Nederland. Naar Pula wordt ook op dinsdag en zondag vanaf 25 juni tot 1 september gevlogen.

Slots
Volgens een woordvoerder van easyJet ‘ligt de vraag in de zomer anders dan in de rest van het jaar, en wordt het netwerk daarom geoptimaliseerd in de zomermaanden. Het is geen uitbreiding van het slotportfolio, maar zie het als een nieuw spoorboekje.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close