fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en CrewVliegvelden

‘Franse luchtverkeersleiders leggen voor 35 uur werk neer’

De Franse luchtverkeersleiders leggen voor 35 uur het werk neer, ze zijn ontevreden over hun arbeidsvoorwaarden en de hoge werkdruk, zo melden verschillende Franse media.

Staking
De staking van de Franse luchtverkeersleiders is op 13 december om acht uur ’s avonds ingegaan en zal blijven voortduren tot zeven uur ’s ochtends op zaterdag 15 december. Het gevolg hiervan is dat vrijdag Frankrijk last heeft van veel vertragingen en annuleringen.

Eurocontrol
Eurocontrol wijst erop dat er ‘minimale service geboden wordt’ gedurende de staking. Toulouse Airport geeft ook een waarschuwing aan reizigers dat ze contact op moeten nemen met hun luchtvaartmaatschappij om op de hoogte te blijven van de verstoringen. Airlines uit Groot-Brittanni毛 die richting Nice vliegen wordt al aangeraden via Itali毛 te vliegen en daar te landen.

Brussel
In Brussel wordt er vandaag ook gestaakt, maar door het grondpersoneel. De afhandelaars leggen daar het werk neer. De Brusselse luchthaven adviseert reizigers, indien mogelijk, enkel met handbagage te reizen.聽

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m茅t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button