fbpx
Editors choiceLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkSchiphol AirportSchiphol.jpgVideoVliegvelden

Achter de schermen bij KLM-Health Services | Video

Voor het fotoboek Schiphol.jpg kwamen de Up in the Sky fotografen en redacteuren echt overal achter de schermen op Schiphol. In dit making of-filmpje laten we zien hoe we een kijkje mochten nemen achter de schermen bij KLM Health Services en de ambulance.

Ambulance
De ambulancedienst van KLM Health Services zorgt voor medische hulpverlening op het Schipholterrein. Vanuit ‘post Sloten’ rijden de ambulances tussen de vliegtuigen door naar het spoedgeval. Ook als dat in de terminal is rijden ze via het veld. Pati'”enten met kleine problemen gaan naar de travel clinic in Terminal 2 waar volledig ingericht behandelkamers zijn, zowel airside als landside. De zwaardere gevallen worden naar het VUmc gereden. De ambulance brengt ook medical kits naar KLM-vliegtuigen.

Fotoboek
We kwamen bij het de-icen, bij de brandweer, in een general aviationtoestel vlogen we tien rondjes over Schiphol. We kwamen bij de turn-around van een Dreamliner, bij cargo laden in een 747 bij dnata, in de eerste hulppost in vertrek 2, bij de ambulances en ga zo maar door.

Compilatie
De fotografen maakten de mooiste foto’s voor in ons boek. Tegelijk legden we het een en ander op video vast. In een serie video’s laten we verschillende onderwerpen zien. Het zijn beelden die je niet elke dag ziet.

Foto’s van deze events en van nog veel en veel meer hebben we gebundeld in een koffietafel fotoboek. Een hardcover boek van bijna 200 pagina’s en serieuze afmetingen om de foto’s optimaal tot hun recht te laten komen.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button