AirlinesNieuwsNL nieuwsOpmerkelijkProfessionalTUI

Door bommelding gestrande TUI-passagiers terug naar Nederland

De TUI-passagiers, die door toedoen van een bommelding zondag op Aruba gestrand waren, worden vandaag terug naar Nederland gevlogen, zo laat een woordvoerster van TUI desgevraagd weten aan Up.

Bommelding
Op zondag 16 december werd vlucht OR364 aan de grond gehouden. De reden hiervoor was een Nederlandse vrouw die zou hebben gezegd dat er een bom aan boord was. Alle passagiers moesten het vliegtuig verlaten waarna het vliegtuig volledig gecontroleerd werd en alle bagage aan een extra security check werd onderworpen. Er werd niets gevonden.

Hotel
Zowel de passagiers als de crew werden in hotels ondergebracht. De passagiers zullen volgens de woordvoerder vandaag rond 14:00 uur lokale tijd alsnog op het vliegtuig terug naar Nederland stappen. Dezelfde crew als afgelopen zondag zal de passagiers tijdens de terugvlucht naar Nederland ten dienst zijn.

Vrouw
De Nederlandse vrouw zou volgens lokale media onder invloed van alcohol zijn geweest. De captain besliste om de vrouw van boord te halen nadat ze zich vreemd gedroeg en ‘alarmerende dingen’ riep. De vrouw zou nog in hechtenis zitten op Aruba.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button