Editors choiceNaast het nieuwsNL nieuwsWerken bij UpWerken in de Luchtvaart

Gezocht: student-redacteur voor Up in the Sky redactie

Kun je leuk schrijven? Heb je iets met luchtvaart? Denk je dat je leuke (nieuws)stukjes over luchtvaart kunt schrijven? En zoek je een bijbaantje voor naast je studie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Up in the Sky bericht zeven dagen per week via website en social media over de luchtvaartsector, met de focus op Nederland. 
De berichtgeving wordt verzorgd door een vast team van redacteuren, waar studenten onderdeel van zijn. Voor in de weekenden, vakanties of gewoon op drukke dagen.
Omdat één van onze studenten nu afstudeert, zijn we op zoek naar vervanging. 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het speuren naar nieuws. Je checkt dat nieuws, op juistheid en nieuwswaardigheid en maakt daar vervolgens eigen berichten van. Die worden gepubliceerd op de website en onze social media-kanalen. Uiteraard in foutloos Nederlands.

De werktijden zijn in overleg, vooral in de weekenden, maar het kan dat we af en toe ook op andere dagen een beroep op je doen of jij op ons. Na de nodige begeleiding in de beginfase, gaan we ervan uit dat je daarna zelfstandig kunt werken.

We zoeken iemand die op korte termijn aan de slag kan en wil. Ben je geïnteresseerd? Mail ons je motivatie en CV!
Dat kan via: info [at] upinthesky.nl

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Joeri van Ormondt

Hoofdredacteur. Joeri woonde vanaf z'n geboorte 'onder' de Zwanenburgbaan. Hij is MSc in de bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen). Joeri is mede-oprichter van Up in the Sky. Daarnaast is hij actief als logopedist.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/