fbpx
Editors choiceNaast het nieuwsNL NieuwsWerken bij UpWerken in de Luchtvaart

Gezocht: student-redacteur voor Up in the Sky redactie

Kun je leuk schrijven? Heb je iets met luchtvaart? Denk je dat je leuke (nieuws)stukjes over luchtvaart kunt schrijven? En zoek je een bijbaantje voor naast je studie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Up in the Sky bericht zeven dagen per week via website en social media over de luchtvaartsector, met de focus op Nederland. 
De berichtgeving wordt verzorgd door een vast team van redacteuren, waar studenten onderdeel van zijn. Voor in de weekenden, vakanties of gewoon op drukke dagen.
Omdat één van onze studenten nu afstudeert, zijn we op zoek naar vervanging. 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het speuren naar nieuws. Je checkt dat nieuws, op juistheid en nieuwswaardigheid en maakt daar vervolgens eigen berichten van. Die worden gepubliceerd op de website en onze social media-kanalen. Uiteraard in foutloos Nederlands.

De werktijden zijn in overleg, vooral in de weekenden, maar het kan dat we af en toe ook op andere dagen een beroep op je doen of jij op ons. Na de nodige begeleiding in de beginfase, gaan we ervan uit dat je daarna zelfstandig kunt werken.

We zoeken iemand die op korte termijn aan de slag kan en wil. Ben je geïnteresseerd? Mail ons je motivatie en CV!
Dat kan via: info [at] upinthesky.nl

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button