AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVideoVliegtuigtype & -bouwer

Kijkje in Philippine Airlines A350 | Video

Philippine Airlines heeft in juli van dit jaar de eerste Airbus A350-900 in ontvangst genomen. Om deze mijlpaal voor de maatschappij te vieren heeft het een video gepubliceerd dat een mooi kijkje geeft in de cabine van de nieuwe A350.

Configuratie
Philippine voorziet de A350’s van een drieklassenconfiguratie. Er is plaats voor 30 passagiers in de businessclass, 24 in de premium economyclass en 241 in de economyclass. De businessclass bestaat uit full flat seats.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/