fbpx
AdvertorialsBedrijven uitgelichtNieuws

Nieuw: Met deze creditcard spaar je miles bij Lufthansa & partners

Lufthansa breidt het frequent flyer- en award-programma, Miles & More, uit met een Nederlandse creditcard. In samenwerking met Qander Consumer Finance lanceert Miles & More nu twee creditcards: de Miles & More Visa Gold Card en de Miles & More Visa Blue Card. Met deze creditcards spaar je voor awardmiles bij Lufthansa en 40 aangesloten vliegmaatschappijen.

Bij elke aankoop die je betaalt met je creditcard spaar je sneller miles. Gespaarde miles kunnen ingewisseld worden voor onder andere vliegtickets, upgrades naar businessclass, aankopen in de Lufthansa Worldshop of één van de vele andere voordelen die door meer dan driehonderd partners over de hele wereld worden aangeboden.

Vraag vóór 31 januari 2019 de Miles & More Visa Gold Card aan en krijg deze het eerste half jaar gratis én 10.000 welkomstmiles cadeau.

Snel sparen
Met de Miles & More Visa Gold Card spaar je drie miles voor elke vier euro die je uitgeeft met de creditcard. Voor bijna alles wat je voor (zaken)reizen moet regelen, spaar je dus snel en ongemerkt miles. Tegelijkertijd profiteer je van de milesgarantie: als je één keer per maand een aankoop met de Miles & More Visa Card doet blijven gespaarde miles onbeperkt geldig.

Inwisselen
Gespaarde miles kun je inwisselen voor aantrekkelijke rewards zoals vliegtickets, upgrades naar businessclass en andere actuele aanbiedingen. Al vanaf 15.000 miles kun je bijvoorbeeld een vliegticket boeken. Vanaf 3.000 miles kun je parfum, cosmetica, horloges, sieraden, speelgoed en
meer bij Lufthansa in-flight shopping aanschaffen. De punten kunnen bij maar liefst 40 verschillende vliegmaatschappijen verzilverd worden.
Klik hier voor meer informatie.

Verzekering
Met de Miles & More Visa Gold Card spaar je niet alleen snel punten, je kunt ook zorgeloos en goed verzekerd op (zaken)reis. Raakt je bagage kwijt, beschadigd of wordt deze gestolen? Dan profiteer je van een gratis bagageverzekering tot een vergoeding van 1.750 euro (maximaal 200 euro per item).

Wereldwijd onbeperkt gratis Wifi
Met een Miles & More Visa Gold Card ben je altijd en overal online. Je profiteert namelijk van onbeperkt en gratis toegang van meer dan 1 miljoen Wifi hotspots van Boingo.

Goed verzekerd tegen reisongemakken
Als je veel met het vliegtuig reist gebeurt het soms. Je vlucht is te laat of je bagage wordt niet goed afgeleverd. De Miles & More Visa Gold Card heeft hiervoor een uitgebreide reisongemakkenverzekering. Deze bestaat uit twee onderdelen. Bij minstens zes uur vertraging van je bagage ontvang je tot 400 euro per keer. Is je vlucht vertraagd of mis je een aansluiting doordat je vlucht is vertraagd? Ook dan ontvang je tot wel 400 euro per keer. Naast deze reisverzekering biedt de Miles & More Visa Gold Card ook een annuleringsverzekering tot 1.500 euro per keer. Let op: deze verzekeringen vullen de eigen reisverzekering aan, maar vervangen deze niet. Lees zorgvuldig de verzekeringsvoorwaarden voor meer informatie.

Exclusief toegang Lufthansa business lounge
Elke Miles & More Visa Gold Card houder krijgt één voucher per jaar die toegang geeft tot één van de exclusieve businesslounges van Lufthansa wereldwijd. Daar is ruimte om voor de vlucht in alle rust nog even te relaxen, een kop koffie te nemen of de laatste e-mails te versturen voor het
vliegtuig vertrekt. 

Inzichten in je uitgaven
Waar ook ter wereld, je hebt altijd controle over je Miles & More Visa Gold Card uitgaven. Met de Mijn Qander App ben je 24 uur per dag op de hoogte van je saldo en transacties. Verder kun je rekeningoverzichten bekijken en downloaden en persoonlijke gegevens snel en eenvoudig wijzigen.

10.000 miles cadeau
Als je de Miles & More Visa Gold Card nu aanvraagt dan ontvang je tijdelijk 10.000 welkomstmiles cadeau. Ook is deze creditcard het eerste half jaar gratis, daarna € 7,50 per maand. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2019. Profiteer nu van dit exclusieve welkomstaanbod en vraag je Miles & More Visa Gold Card aan.

Miles & More Visa Blue Card
Naast de Miles & More Visa Gold Card is er ook de iets minder uitgebreide variant. De Miles & More Visa Blue Card. Deze creditcard is ook het eerste half jaar gratis, daarna vier euro per maand.

Tijdelijke aanbieding: Vraag tot en met 31 januari 2019 aan en ontvang 5.000 welkomstmiles cadeau. Meer weten? Ontdek hier de verschillen tussen de Miles & More Visa Blue Card en de Miles & More Visa Gold Card.

Partner Content

Content verzorgd door onze partners.

Gerelateerde artikelen

Back to top button