fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

WOW Air schrapt vluchten door bezuiniging

Bij WOW Air wordt er bezuinigd, dit is nodig om het bedrijf financieel weer gezond te maken. Als gevolg daarvan schrapt de IJslandse maatschappij verschillende intercontinentale routes, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Verenigde Staten
Zo kunnen er geen tickets meer geboekt worden voor vluchten vanuit de IJslandse hoofdstad Reykjavik naar verschillende steden in de Verenigde Staten. Zo vliegt WOW Air met ingang van 23 januari niet meer naar Los Angeles en vanaf 31 maart niet meer naar San Francisco. Andere steden die volgend jaar niet meer bediend worden zijn Cincinnati, Cleveland, Dallas/Fort Worth, New York JFK.

Canada en India
Daarnaast worden de vluchten geschrapt naar Vancouver in Canada, met ingang van 6 juni volgend jaar, en vanaf 22 januari naar Delhi in India. Door de bezuiniging krimpt WOW Air ook de vloot in, waardoor de vluchten niet meer uitgevoerd kunnen worden. De vier vliegtuigen die weggesneden worden bestaan uit twee A320’s en twee A330’s. Volgens WOW is het teruggeven van de toestellen ‘een onderdeel van de noodzakelijke herstructurering van de luchtvaartmaatschappij én om voor een maximaal gebruik van de resterende vloot te zorgen.’

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button