AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Delta voegt nieuwe route toe naar Mexico Stad

Delta Air Lines voegt volgende zomer, in samenwerking met Aeromexico een nieuwe route toe aan het netwerk. De route zal de Amerikaanse steden Minneapolis/St. Paul met Mexico Stad verbinden, zo meldt Delta.

Goedkeuring
De route zal met ingang van 8 juni volgend jaar ingaan, mits de Amerikaanse overheid de route goedkeurt. De dagelijkse vlucht wordt met een Airbus A319 uitgevoerd en biedt plaats aan 12 reizigers in first class, 18 in Delta comfort en 102 in economy.

Mexico Stad
Het is niet de eerste vlucht vanuit Amerika naar Mexico Stad, net zoals op de toekomstige route tussen Minneapolis/St. Paul en Mexico Stad, werkt Delta al samen met Aeromexico op de route tussen Seatle en de hoofdstad van Mexico. Ook vliegen de twee airlines sinds begin december tussen  Detroit, ook wel Motor City genaamd, en San Luis Potosi, een belangrijke stad voor de Mexicaanse auto-industrie.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/