AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Delta voegt nieuwe route toe naar Mexico Stad

Delta Air Lines voegt volgende zomer, in samenwerking met Aeromexico een nieuwe route toe aan het netwerk. De route zal de Amerikaanse steden Minneapolis/St. Paul met Mexico Stad verbinden, zo meldt Delta.

Goedkeuring
De route zal met ingang van 8 juni volgend jaar ingaan, mits de Amerikaanse overheid de route goedkeurt. De dagelijkse vlucht wordt met een Airbus A319 uitgevoerd en biedt plaats aan 12 reizigers in first class, 18 in Delta comfort en 102 in economy.

Mexico Stad
Het is niet de eerste vlucht vanuit Amerika naar Mexico Stad, net zoals op de toekomstige route tussen Minneapolis/St. Paul en Mexico Stad, werkt Delta al samen met Aeromexico op de route tussen Seatle en de hoofdstad van Mexico. Ook vliegen de twee airlines sinds begin december tussen  Detroit, ook wel Motor City genaamd, en San Luis Potosi, een belangrijke stad voor de Mexicaanse auto-industrie.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button