AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRotterdam The HagueRoutesVliegvelden

Eerste Pegasus-vlucht uit Istanbul komt aan op Rotterdam

De eerste Pegasus-vlucht vanuit Istanboel is op 17 december aangekomen op Rotterdam The Hague Airport, zo meldt de luchthaven.

Eerste
De eerste vlucht stond eigenlijk voor zondag 16 december gepland, maar deze kon door de slechte weersomstandigheden niet in Rotterdam landen. De vlucht week uit naar Brussel. Hierdoor werd de eerste Pegasus-vlucht op maandag om 13:00 uur op het Rotterdamse vliegveld ontvangen.

Rotterdam
Pegasus voert vier keer per week een vlucht uit tussen het Rotterdam The Hague Airport en het Sabiha Gökçen vliegveld in Istanboel. De vlucht vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 14:20 uur vanuit Rotterdam en landt 3 uur en 30 minuten later in Istanboel. De vlucht wordt met een Airbus A320neo uitgevoerd.

Hamburg
Niet alleen vanuit Rotterdam, maar ook vanuit de Duitse stad Hamburg vliegt Pegasus Airlines naar Turkije. Zo vliegt Pegasus sinds 2 november naar de kuststad Izmir en sinds 3 november naar de hoofdstad van het land; Ankara.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button