LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Schaatsbaan strijkt neer op Schiphol-Oost

Het is een keer wat anders op het normaal zo zakelijke Schiphol-Oost; een knaloranje schaatsbaan waar iedereen welkom is ‘om zich weer even twaalf te voelen’, aldus Kim Hogewerf van koffiebar De Huismeesters in gebouw 144.

Schaatsen
De schaatsbaan is voor iedereen toegankelijk die zin heeft om zich even uit te leven in de frisse buitenlucht. De schaatsbaan staat van 17 tot en met 21 december op het grasveld achter gebouw 144. Iedereen is welkom tussen 11:00 uur en 15:00 uur om de schaatsen aan te trekken.

Drankje
Schaatsen is niets zonder een warm drankje na afloop, daarvoor kan men bij De Huismeester terecht. ‘Voor het symbolische bedrag van 3,50 euro kan men schaatsen en na afloop een warme drank naar keuze bestellen bij ons’, aldus Hogewerf. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/