AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Spelers Real Madrid sieren Emirates A380 | Video

Emirates heeft één van de Airbus A380’s in een nieuw, sportief, jasje gestoken. De hoofdsponsor van Real Madrid heeft vijf spelers op de romp van de Superjumbo geplaatst, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Dubai.

Sticker
De sticker op beide kanten van het vliegtuig, met een oppervlakte van meer dan 200 vierkante meter, toont de voetballers Marcelo, Luka Modrić, Sergio Ramos, Gareth Bale en Karim Benzema. Hoe de sticker op de A380 wordt geplaatst is in onderstaande video te zien.

©Emirates

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button