AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air Italy breidt Amerikaans netwerk uit

Air Italy breidt het Amerikaanse netwerk uit met een nieuwe bestemming, namelijk Chicago, zo meldt de Italiaanse low cost-maatschappij uit Sardinië.

Amerika
Chicago is de nieuwe bestemming die Air Italy aan haar groeiende netwerk heeft toegevoegd. Met ingang van 14 mei vliegt de maatschappij rechtstreeks van Milaan Malpensa naar het Chicago O’Hare Airport. Chicago wordt daarmee de zesde bestemming van Air Italy in Amerika.

Toronto
Eerder deze week kondigde de airline ook aan om naar Los Angeles, San Francisco en Toronto te vliegen. Die vluchten vertrekken respectievelijk vanaf 3 april, 10 april en 6 mei volgend jaar. Naar Miami en New York vliegt Air Italy al.

Airbus
De vluchten naar de steden in de Verenigde Staten worden door een Airbus A330-200 uitgevoerd. De Air Italy-A330’s beschikken over 24 business class-stoelen en 228 stoelen in economy. De A330’s worden ook ingezet op de routes naar Delhi in India en Bangkok in Thailand.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close