AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Codeshare-overeenkomst voor El Al en LOT

De Israëlische maatschappij El Al en het Poolse LOT Polish Airlines hebben een codeshare-overeenkomst getekend voor vluchten tussen beide landen, zo meldt LOT.

Overeenkomst
De overeenkomst werd ondertekend door beide ceo’s van de maatschappijen, Gonen Usishkin van EL AL Israel Airlines en Rafal Milczarski van LOT Polish Airlines. De overeenkomst gaat met ingang van 20 december in op vluchten tussen verschillende steden in Israël en Polen.

Vluchten
Zo wordt de codeshare toegepast op vluchten tussen Warschau en Tel Aviv, waar beide maatschappijen tussen vliegen. Daarnaast zal LOT passagiers van El Al verder vliegen naar Krakau, Wroclaw, Gdansk, Lublin en Rzeszów. Ook kunnen El Al-reizigers op één ticket vanuit Polen met LOT doorvliegen naar Lviv in Oekraïne, Vilnius en Kaunas in Litouwen, Riga in Letland en Tallinn in Estland.

Warschau
Niet alleen vliegt LOT naar Tel Aviv vanuit Warschau, de Poolse maatschappij meldde eerder deze maand ook vaker naar Schiphol te vliegen. Met ingang van 14 januari vliegt LOT vier keer per dag tussen Amsterdam en Warschau, in plaats van de huidige drie keer per dag.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/