AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVideoVideo opmerkelijk

EasyJet A320 wordt canvas voor lichtshow | Video

Een Airbus A320 van prijsvechter easyJet is omgevormd tot een canvas voor een lichtshow op het vliegveld van Londen Luton, zo meldt de Britse maatschappij.

Lichtshow
De voorbereidingen voor de lichtshow namen 4 weken in beslag. Eenmaal de A320 op de juiste plek op Londen Luton stond hadden de medewerkers 24 uur de tijd om alles in gereedheid te brengen. De show werd mogelijk gemaakt door 1,5 kilometer aan gekleurde LED-lampjes en 850.000 beeldframes die door 10 verschillende kunstenaars in elkaar gezet waren. Het resultaat is hieronder te zien:

Kerstperiode
De lichtshow was het startsein van de kerstperiode die van 17 december tot en met 4 januari duurt. De Britten verwachten zo’n 3,75 miljoen mensen te vervoeren, waarvan 300.000 van en naar Schiphol. Naar verwachting wordt 23 december de drukste dag met 250.000 passagiers op 1.700 vluchten. Op die dag zal Schiphol zo’n 21.000 easyJet-passagiers verwerken.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button