AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Flydubai vliegt naar 2 nieuwe Europese bestemmingen

Flydubai vliegt vanaf volgende zomer naar twee nieuwe Europese bestemmingen; Budapest in Hongarije en Napels in Italië, zo meldt de low cost-airline uit Dubai.

Napels
Net zoals KLM vliegt flydubai komende zomer naar het Italiaanse Napels. Met ingang van 4 juni vliegt de prijsvechter uit de Verenigde Arabische Emiraten met een nieuwe Boeing 737 MAX 8, uitgerust met volledig plat te leggen stoelen in business class naar de Italiaanse havenstad.

Boedapest
Naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest vliegt flydubai ook met een 737 MAX 8. De route tussen Dubai en Boedapest wordt met ingang van 27 juni volgend jaar gevlogen. Het is niet de eerste bestemming in Oost-Europa, de maatschappij vliegt al naar Belgrado, Bratislava, Boekarest, Skopje, Praag, Sarajevo, Krakau en Sofia. Eerder dit jaar vloog flydubai al naar nieuwe Europese bestemmingen zoals Helsinki en Catania

Vloot
De vloot van flydubai bestaat volledig uit Boeing 737’s. Van de 61 toestellen zijn er acht van het type Boeing 737 MAX 8 met een leeftijd van 1 jaar en twee 737 MAX 9’s van 1 maand oud. De resterende 51 toestellen zijn Boeing 737-800’s met een gemiddelde leeftijd van 5,1 jaar.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button